Same Same but Different

10 januari 2014 Reageer Ga naar reacties

Na de Gibbon experience zijn we naar Thailand getrokken. Vanaf het noorden, waar het ’s nachts gewoon afkoelde tot 6 graden, tot het eiland Koh Chang waar het gewoon heerlijk weer was. Om toch actief te blijven hebben we maar een flinke wandeling naar een waterval ondernomen. Niet wetende dat het toch 11 kilometer enkele reis bleek te zijn waarvan 10% door een riviertje. Als beloning kwamen we uit bij een waterval zonder toeristen want wie komt daar nou haha. En toen nog helemaal terug..

In Chang Mai bleek een leuke lady-boy show te zijn. Travestieten zijn hier net zo geaccepteerd als homo’s in Nederland. Een ding moet je ze nageven: dat vrouw-zijn hebben enkele mannen wel onder de knie, zie de foto’s. Dus we hebben ons goed vermaakt tijdens die show.

Doordat we in Koh Chang ineens zonder verblijf kwamen te zitten zijn we iets eerder naar Bangkok vertrokken dan dat de bedoeling was. Gelukkig viel er voldoende te beleven. En toen op naar huis alweer… Onderweg hadden we nog een overstap van 22 uur in Abu Dhabi. Dus daar maar lekker de stad ingetrokken en ’s avonds nog een hotel geboekt alvorens we de reis hervatten.

Iedereen bedankt voor het warme welkom bij thuiskomst!

  1. Nog geen reacties.

:wink: :-| :-x :twisted: :) 8-O :( :roll: :-P :oops: :-o :mrgreen: :lol: :idea: :-D :evil: :cry: 8) :arrow: :-? :?: :!: