Quick update

20 oktober 2009 Reageer Ga naar reacties

Op veler verzoek zal ik even kort laten weten dat ik het hier nog steeds naar mijn zin heb :smile:. Sinds mijn vorig weekendje weg weinig spectaculairs meer meegemaakt. Daarom eigenlijk ook niets te vertellen gehad.
Afgelopen week heb ik een auto gekocht om wat vaker de stad uit te kunnen. Christchurch blijkt best een duffe stad te wezen eigenlijk en zonder eigen vervoer kom je eigenlijk nergens. Dus even online op autojacht geweest en een paar veilingen verloren. Toen zag ik in de kantine iemand die zijn Toyota Mark II kwijt wilde. Dus meteen gebeld en een uur later had Tim een eigen auto. Best een asociaal grote bak eigenlijk :mrgreen:. Het linksrijden stelt niet veel voor al hebben ze wel enkele merkwaardige verkeersregels zoals: rechts gaat voor en grote bocht gaat voor kleine bocht.
Ook kwam ik er de eerste de beste natte rotonde achter dat de auto een V6 bevatte en achterwielaandrijving had :eek:.

Verder heb ik de auto de eerstvolgende zaterdag mee de bergen in genomen. Best een mooi ritje gemaakt. 2,5 uur lang niemand tegen gekomen. 14km achter elkaar op een zandweg. Best mooi allemaal.


Komende vrijdag vertrekken we richting Nelson waar we een 3-daagse hike met de jongens gaan doen. Komende week dus even shoppen naar een goede rugzak en luchtbed. Volgende week kunnen jullie hopelijk weer een mooi verhaaltje tegenmoet zien over de hike.

Wat de stage betreft ben ik weer verder aan het gaan met m’n oude opdracht. Ik heb besloten het woord ‘onmogelijk’ te vervangen door ‘uitdagend’. We zien wel hoe ver we er mee komen. Ik hoop dat ik straks in ieder geval iets moois heb om mee thuis te kunnen komen.

Tot volgende week!

Tim

Error When Retrieving NextGen Gallery galleries/images: $e
 1. fvinnzsell
  21 oktober 2009 op 00:23 | #1

  leuk hoor!! ga zo door :)
  Wedden dat die auto binnen 3maanden op de stort ligt!! voor een kratje bier?

 2. Robbie
  21 oktober 2009 op 02:17 | #3

  Hey Tim,

  Kijk al uit naar het volgende verhaal. :-D
  Hoeveel heb je voor dat bakkie neer moeten tellen?
  Echt cool man!!

  Groetjes :mrgreen:

 3. Bas
  21 oktober 2009 op 21:22 | #4

  Tim is al ingeburgerd…hij rijdt automaat :p Bang dat je niet kon schakelen met links ;)

 4. Moniek
  22 oktober 2009 op 08:52 | #5

  Ha broertje, leuk om weer wat van je te lezen… enne veel plezier met de hike :roll:
  Groetjes je zussie

 5. zusje
  26 oktober 2009 op 01:37 | #6

  Heeey broer ;),

  Goed om te lezen dat alles nog goed gaat aan de andere kant van de wereld! Enne heeeerlijk is dat he ;), gewoon lekker genieten van de omgeving en heel lang niemand anders tegenkomen. Hey pap vroeg zich trouwens af hoe het zit met jou telefoonnummer, want hij kreeg er iemand anders aan. Kun je dat ff laten weten? Makkelijkste is gewoon ff een berichtje sturen naar pap, want dan kan ie op dat nummer gewoon meteen terugbellen :).

  Geniet ze nog he!!

  Liefs, je zusje

 6. Clephaasjes
  28 oktober 2009 op 08:35 | #7

  Ha die tim,
  We zijn super blij dat we gisteravond iets van jou vernomen hebben. Zoals we begrepen hebben, heb je een super Hike gehad met 7 personen. Hier in Renesse is nog alles oké, super weer, super strand & super zee. We zijn vandaag door de duinen gaan fietsen en kwamen bij Neeltje Jans uit, daar zijn we een bezoek gaan brengen. morgen gaan we als het goed is naar de haven van Rotterdam.

  We zitten vol spanning te wachten op een verslag van jou Hike.

  Groetjes,

  De Clephaasjes

:wink: :-| :-x :twisted: :) 8-O :( :roll: :-P :oops: :-o :mrgreen: :lol: :idea: :-D :evil: :cry: 8) :arrow: :-? :?: :!: