Impulsieve reis

4 december 2009 Reageer Ga naar reacties

Hoi iedereen!

Ik heb 5 uur geleden besloten om iets te gaan doen met m’n leven (op de korte termijn dan). Na me twee weekenden en heel wat avonden behoorlijk verveeld te hebben, heb ik besloten om er weer eens tussenuit te trekken. Is dit wel verstandig twee weken voor m’n deadline? Nee, maar aangezien ik toch moet wachten op enkele spullen doe ik het toch. Straks heb ik zekers spijt dat ik niet vast aan mijn verslag ben begonnen maja, das achteraf :P.

Planning: de Heaphy track. Het is een wandeling van zo’n 80 kilometer die ik in vier dagen wil gaan doen. Waarom vier? Omdat ik eigenlijk aan mijn verslag moet werken en omdat vier dagen voedsel lichter is dan zes.
Echter de termijn waarop ik het gepland heb is nogal kort. De eerste hut staat namelijk voor vanavond geboekt. En dit betekend dat ik voor die tijd eerst daar moet komen. Dit betekend 7 uur rijden en 5 uur non-stop-berg-op. De hut is namelijk nogal hoog gelegen. Anyway, ik kom dus net terug van de supermarkt en vertrek zometeen voor het eerste deel van de route.

Om iedereen thuis even gerust te stellen. Ja, ik ga alleen maar niet onvoorbereid. Hier thuis weten ze waar ik ben. De lokale vvv ter plekke weet dat ik die track aan het doen ben en houdt ook in de gaten of ik bij de hutten aankom. Verder is het zeer waarschijnlijk dat ik met de eerste de beste mede-wandelaars over ga lopen. Verder ben ik tot dinsdag niet bereikbaar helaas omdat ze midden in het regenwoud nogal weinig bereik hebben.

De laatste dag moet ik weer terug komen bij de auto (450km verderop). Vooralsnog ben ik van plan dit liftend te gaan doen, maar misschien doen zich betere alternatieven voor. Owja, de weersvoorspellingen zijn niet echt bijster goed, maar dit houdt voorlopig nog even aan helaas. Dus ik zal m’n regenjas maar meenemen :).

Verder wens ik iedereen een mooie sinterklaas! Ik heb een zak pepernoten mee dus dat komt helemaal goed!

PS. Jongens, we moeten eens wat vaker gaan karten. Ben er blijkbaar best goed in ;)

 1. evelien
  4 december 2009 op 00:09 | #1

  Haha echt iets voor jou ook dit! Misschien dat je het nog leest voordat je weggaat..in iedergeval heel veel succes..pff in je eentje..heb je een mp3 spelertje mee? ;)

 2. Moniek
  4 december 2009 op 00:09 | #2

  Hee broertje!!!

  Heel heel heel veel succes en ik hoop dat je niet op de blaren hoeft te lopen!! Je bent tenslotte wel in Nieuw-Zeeland om ook wat te zien! Ik hoop dat je dit nog net leest voordat je gaat :) :) Veel succes! Je zus

  • 4 december 2009 op 00:17 | #3

   Sjeemienee, wat zijn jullie snel ;)

   Nu ben ik er echt van door. Overdag nog ff wat chloorpillen kopen om het water onderweg te destileren en ik ben er helemaal klaar voor.

   Doei!

 3. paul
  4 december 2009 op 00:17 | #4

  gek!

  nouja, veel plezier, zal wel mooi zijn daar!

 4. Robbie
  4 december 2009 op 00:33 | #5

  Hey kerel,

  Succes met deze Heaphy track!! Gaat je zeker lukken :wink:
  En alles op het laatste moment, waar herken ik dat toch van :-P
  Kijk al uit naar je volgende bericht…

  Groetjes!

 5. fvinnzsell
  4 december 2009 op 01:39 | #6

  Leuk je gekend te hebben!!

  gr fvinnzs

 6. Bas
  4 december 2009 op 03:32 | #7

  @ PS. Jongens, we moeten eens wat vaker gaan karten. Ben er blijkbaar best goed in

  Als jij daar al goed in bent dan (op basis van ervaring in Goes) zouden Frank en ik al helemaal helden zijn daarin ;)

  Anywayz, anders dan Fvinnzs wens ik je veel succes. Have phun lad! Ik geef je groot gelijk. De rest komt later wel.

  Spator!

  • 8 december 2009 op 19:43 | #8

   Het was geen tijdrit maar was met teams. Dus moet ook zorgen dat concurrenten achter je blijven enzo. En in de weg rijden lukt me wel 8)

 7. Clephaasjes
  4 december 2009 op 10:30 | #9

  Ha, die Tim
  Zo als we al telefonisch vernomen hebben gaat jou track dus toch door. Je zult dit wel niet meer lezen voor dat je gaat, maar anders goeie reis, goed uitkuiken en tot dinsdag!
  Groetjes van ons allemaal

  • 8 december 2009 op 19:44 | #10

   @ Iedereen (behalve Hans):

   Bedankt voor jullie reacties! Ben weer heelhuids thuis aangekomen. Veel te vertellen. Zal z.s.m. een verhaaltje posten!

:wink: :-| :-x :twisted: :) 8-O :( :roll: :-P :oops: :-o :mrgreen: :lol: :idea: :-D :evil: :cry: 8) :arrow: :-? :?: :!: