Getting Lonely

13 november 2009 Reageer Ga naar reacties

Hoi iedereen,

Ondanks dat ik nogal ziekjes ben geweest was ik natuurlijk eigenwijs genoeg om toch af en toe van het leven te genieten. Dus bij deze de foto’s en verslagen van mijn belevenissen afgelopen twee weken.

Allereerst zijn we vrijdag de 30e naar een rugby-match wezen kijken. Mijn eerste ervaring met rugby eigenlijk dus het duurde even voordat ik de spelregels door had. Vervolgens zijn we nog even in de stad ingegaan. Ik wist dat Gaz en Pappa Bear daar in een backpackers zaten en dat ze de volgende dag richting Australië zouden vertrekken. Dus ben ik daar gezellig even langs gegaan om gedag te zeggen. Ze bleken met drie dames op een kamer te liggen dus werd het best een gezellige boel en bleef ik iets langer hangen dan gepland. Vervolgens weer terug naar der rest van de jongens. Die waren ondertussen moe en dus bleven David en ik alleen achter.
Niet getreurd, zo weer nieuwe mensen ontmoet en was het al met al een best geslaagde avond.

De volgende avond zou onze Italiaan typisch Italiaans voor ons gaan koken. Nou hartstikke gezellig natuurlijk in de keuken met lekker eten en een gitaar aan tafel. Ook was dit tevens het afscheidsfeestje voor David die weer terug naar huis ging.

Ook ben ik nog voor de laatste keer met Liz op stap geweest. We zouden iets actiefs gaan doen, maar helaas liet mijn fysieke staat dit niet toe dus hebben we eigenlijk de hele dag maar wat rondgereden haha. Voordeel hiervan is dat je wel een hoop uitzichten in een korte tijd krijgt.

Later in de week was ik uitgenodigd door een huisgenoot voor zijn afscheidsfeestje. Ik kende hem eigenlijk niet zo goed maar er werd gekookt dus dat is altijd een reden om uit bed te komen. Hij kon blijkbaar goed koken en hij had een goede smaak voor mensen want het was weer een reuze gezellige avond. Weer nieuwe mensen ontmoet die echter nu ook alweer allemaal weg zijn.

5 November is een feestdag hier vanwege iets met het Engelse parlement ofzo. Dus een reden voor de mensen om vuurwerk af te steken. Nu wilden we hier zoveel mogelijk van mee krijgen dus zijn we ’s avonds naar Castle Rock (Suicide Rock) gereden. Daar zijn we naar de top geklommen en hadden we prachtig uitzicht over de hele stad. Alleen van zulke hoogte blijft van het vuurwerk niet veel over haha. Je moest goed kijken om de pijlen te zien.

Ook hadden we vorige week nog een ‘dutch night’. Dit was het afscheidsdiner van Nick. Om het typisch Hollands te houden hebben we kroketten gebakken. Niet zo makkelijk in een pan maar een aantal waren toch goed gelukt :).

Dus zoals jullie kunnen lezen zijn er een heleboel mensen weggegaan. Ryan vertrekt dinsdag ook en dan is zo goed als iedereen weg. Omdat het hier dan een beetje eenzaam wordt heb ik besloten te vertrekken. Morgenvroeg eindigt mijn contract en ga ik een weekendje weg met Ryan. Echter de Nieuw-Zeelanders zijn me iets té relax want het zoeken naar een andere kamer schiet voor geen meter op. Mja, dat zijn zorgen voor zondagavond haha. Ik zie wel waar ik uiteindelijk slaap.

Wat betreft het ziek zijn denk ik dat het de goede kant op gaat. Maar dat is makkelijk gezegd nu want het gaat echt met ups en downs. Dat is ook de reden dat ik eigenlijk nog best wat gedaan heb gekregen afgelopen twee weken. Dat en een lading aspirine natuurlijk :s.

Ik zal jullie op de hoogte houden van mijn verhuizing en van het weekendje weg. We blijven in ieder geval redelijk in de buurt.

Groeten!

 1. Piejtje
  13 november 2009 op 20:46 | #1

  Haha, good bezig kerel. Valt dus wal mej det zeek zien, aan dien verhale te leze.
  Good dich gister nog gespraoke te hebbe!

 2. Moniek
  13 november 2009 op 21:17 | #2

  Hee Timmie,

  Had toevallig gister jou en pap en mam gesmst hoe het gaat, maar ik hoorde van het thuisfront al dat het al beter gaat… gelukkig zeg!! Je kunt dus toch wel onder je contract uit, da’s mooi… Succes met huisvesting zoeken, maar dat komt vast wel goed…Gaat Liz nu vertrekken dat je de laatste keer ‘op stap’ bent geweest? Wij hebben pas lootjes getrokken voor sinterklaas, maar het is toch wel heel raar en heel jammer dat je er nu niet bij bent…:-(… Ik hoor alleen nix meer over je opdracht;-)…??? Haha… Heel veel liefs en groeten vanuit het steeds regenachtigere Hollandje. Van je zus

  • 14 november 2009 op 00:04 | #3

   Hej Moniek,

   Ik had je smsje gekregen jah. Ben toen maar meteen achter de pc gaan zitten om een mooi verhaaltje te typen! ;). En Liz is vorige week vertrokken jah. Ze was al weg uit Sonoda, maar nu is ze ook daadwerkelijk uit Christchurch weg.

   Sinterklaas zal komend weekend wel binnenkomen verwacht ik? Toch lastig uit te leggen hier dat we in Nederland twee kerstmannen vlak achter elkaar hebben. ‘The first one has black slaves, the second one elves’ ;)
   Wat betreft de opdracht kan ik nog wel even blijven vertellen. Laten we zeggen dat het leuke deel misschien niet doorgaat en dat het andere deel eigenlijk geen drol met m’n studie te maken heeft haha. Maar ik heb het in ieder geval wel druk met m’n stage gelukkig. Is toch prettiger dan niets kunnen doen.

   Liefs en groeten vanuit het steeds warmere Nieuw-Zeeland :P

 3. Bas
  13 november 2009 op 22:41 | #4

  Jaaaaaaaaaa….er lebt nog! Je komt er wel bovenop merk ik. Succes iig met je weekend weg. Die blijken vooralsnog zwaarder te zijn dan je opdracht :-D

 4. fvinnzsell
  13 november 2009 op 22:54 | #5

  waarom staat je verhaal er niet bij dat je uit te kroeg gestampt bent omdat je te dronken was….

  en de volgende keer een iets vrolijkere titel…

  owja..het carnavalsseizoen is weer begonnen, iets van meegekregen daar??

  gr Fvinnzsell

  • 14 november 2009 op 00:10 | #6

   Ik baseer mijn verhaal altijd op m’n foto’s en die had ik geen van gisteravond dus alweer vergeten haha.

   Bij deze dan de korte versie: Drie biertjes gedronken en sta aan de bar voor de vierde. Barman tikt een bewaker aan, praat er even mee en wijst naar mij.
   Bewaker komt naar me toe en vraagt me mee naar beneden te komen. Ik best nieuwsgierig geworden loop ik met ‘m mee. Word ik er uit gekickt wegens dronkenschap 8-O. Weet tot op heden niet wat ik nou eigenlijk verkeerd deed.

   Mja, sta je dan zonder jas, zonder sleutels en zonder vrienden. Mocht ook geen van allen gaan halen maar na een half uur in de kou vroeg de rest zich toch af waar het bier bleef haha.

   En nop, van carnaval nog nix meegekregen. Ga nu m’n kamer maar eens opruimen want over 9 uur moet ik er uit wezen en heb nog nix gedaan :oops:

 5. Bregje
  14 november 2009 op 00:24 | #7

  Oh Timmie, wat sneu dat iedereen er vandoor gaat daar :S Gezellige boel!
  Dan zou k indd ook wat anders gaan zoeken.. Hoop voor je dat je snel iets leuks vind, waar ook nog leuke mensen zitten!
  En dat beter worden schiet ook niet echt op he! Ben je nog terug geweest naar de dokter?

  Haha kei jij uit de kroeg getrapt voor dronkenschap, dat is wel echt het toppunt van raarheid :P

  Maareh Timmie, we horen hopelijk snel van je waar je nieuwe verblijf is, en of dat een beetje gezelliger is dan die dooie boel waar je nu weg gaat!

  Beterschap!
  X

 6. Bregje
  14 november 2009 op 00:27 | #8

  Staat je trouwens best goed zo’n brilletje ;)

 7. Pap
  14 november 2009 op 07:37 | #10

  Hoi Tim,
  Gisteravond bij Theo op de verjaardag geweest, er zijn er toch veel die jou verhalen lezen en zeggen dat het schitterende foto`s zijn, je zit echt in een zeer mooie omgeving, en goed, dat je schrijft dat het weer iets beter gaat met de gezondheid.
  Succes met het vinden van een kamer, lukt dit niet kun je altijd nog op de campus blijven denk ik.
  Succes en beterschap daar.
  Pap

  • 14 november 2009 op 10:13 | #11

   Dat vind ik zeker leuk om te horen dat er meer mensen mee lezen. Weer een motivatie om leuke verhaaltjes te schrijven. Dadelijk moet ik nog uitkijken wat ik er allemaal in zet :oops:.

   En mijn huidige plan is om even twee dagen op de bank te slapen bij de Amerikaan ;)

   Maar nu ben ik weg richting Akaroa. Tot maandag!

 8. 14 november 2009 op 13:19 | #12

  Timmie,
  Hebben ze daar alleen maar op de 5e november vuurwerk afgestoken :?: Hier vanaf 2 weken voor die datum, tot en met afgelopen woensdag (daarna regende t te hard). Kan je vertellen dat de Britten dan de ‘Gunpowder Plot’ vieren en dat t al wat jaartjes traditie is om zowat n maand lang vuurwerk af te steken, iets wat ik vanuit mijn kamer mooi over de rivier kan zien :-P
  Jij iig nog suc6 met de opdracht, gezondheid & natuurlijk het zoeken van onderdak :!: Tot de borrel, kerel :)

  Cheers!

 9. Clephaasjes
  15 november 2009 op 22:58 | #13

  Ha, die Tim
  Jij bent niet de enige, die heeft genoten van spectaculair vuurwerk, bij ons was het gisteren namelijk Sint Maarten en ging er een grote troshoop van pallets in de fik!! (ha,ha,ha). Tevens kwam op dezelfde dag Sinterklaas in het land. Kennen ze dat daar ook.
  Nu je gaat verhuizen, heb je de post al ontvangen? Een kaart uit…. Zeeland.
  Verder heb je wwer prachtige plaatjes geschoten en is het met jet gezondheid toch weer redelijk goed. Zo te horen aan je verhalen, wat je toch nog allemaal hebt gedaan.
  Heb je nog aan je peetoom gedacht, die jarig was, om hem een berichtje te sturen. Jij leeft daar toch in een ander tijdstip, dus het zou alsnag kunnen. Verder wens ik je veel succes, met het zoeken van onderdak, maar dat lezen we wel weer, hoe dat is verlopen.
  Is het daar nu vakantie, omdat nu iedereen vertrekt?
  Zo, dit was weer even een berichtje uit het druilerige Serum. (Wat een pokkeweer)
  Groetjes en knuffels van je mam

:wink: :-| :-x :twisted: :) 8-O :( :roll: :-P :oops: :-o :mrgreen: :lol: :idea: :-D :evil: :cry: 8) :arrow: :-? :?: :!: