Heenreis

14 augustus 2009 Reageer Ga naar reacties

Dag Thuisfront!

De heenreis naar Korea is prima verlopen. De tweede vlucht had ’n uurtje vertraging maar dat werd goedgemaakt door het goede eten onderweg. Aangekomen in Korea bleek dat ze hier de mexicaanse griep goed serieus nemen. Alle passagiers gaan door een quarantaine balie e.d. Ook lopen er her en der mensen met mondkapjes enzo, maar verder hebben we er nog niets van gemerkt.

Vanuit het vliegtuig zijn we met een maffe karaokebus naar ons Hostel gereden. Onderweg kregen we te horen hoe ze dit hostel hadden geregeld: Ze hebben gemaild met een vrouw die twee kamers verhuurde. Dit was natuurlijk niet genoeg, maar omdat ze ons niet wilde afwijzen heeft ze in Seoul een heel appartement gekocht en verbouwd. Dus nu hebben we een heel appartement voor ons alleen, super relax. Heeft die vrouw allemaal voor ons gedaan, ze wil echt dat we het hier naar onze zin hebben.

We zijn vanmorgen dus rond 11 uur aangekomen (04:00NL) in het hostel. ’s middags hebben we een rondleiding gehad door de stad Seoul. Een groot palijs gezien en dat was het eigenlijk wel.

’s avonds typisch koreaans voedsel gehad. Allemaal in kleermakerszit aan tafel (zie foto). Smaakte echt goed! Het eten is wel echt pittig hier.

Nu zijn we net terug van het eten. Iedereen is echt de hele dag kapot geweest omdat we een nacht hebben overgeslagen, dus vanavond duiken we er waarschijnlijk vroeg in. Morgen stappen in een uge-ass disco met een nederlandse DJ. Dus zal wel vet worden.

Ik laat nog van me horen!

Greetz,

Tim

 1. fvinnzsell
  14 augustus 2009 op 22:57 | #1

  jaja, mag ik dan de eerste zijn die reageert!!!

  goed bezig jesus!!! ik mis alleen nog de foto’s van meneer die aan het vuurspuwen is, maar die foto’s zullen nog wel volgen :P

  een fijne tijd gewenst, en gedraag je he!!

  x fvinzs

  • 15 augustus 2009 op 12:38 | #2

   Vroeg op het vliegveld of ik een fles terpentine in m’n bagage mocht vervoeren, ik denk dat komt op hetzelfde neer. Zij zo: “Nee” toen geschrokken: “Heb je toch niet bij je he?”.
   Oeps ;)

 2. mam
  15 augustus 2009 op 01:01 | #3

  Hoi Tim
  Overal op internet gekeken of jullie vlucht al aangekomen was, maar konden niks vinden. Nu zagen we dat je op jou site gereageerd had.
  Wat fijn dat die mevrouw dat allemaal voor jullie geregeld had, maar zal niet echt rijk worden van 2 weekjes verblijf van jullie. Hopenlijk voor haar krijgt ze nog meer gasten. Dus als juliie terug zijn mogen jullie wel goed reclame maken voor haar.
  Met eten in kleermakerszit zul jij geen moeite hebben, denk ik. Dus het is erg pittig en smaakt wel. Kan ik thuis vast uitproberen om alles pittiger te maken.
  Verder zijn het leuke foto’s van de eerste indrul, maar er zullen er vast nog vele volgen. Groetjes van het thuisfront.

  • 15 augustus 2009 op 12:45 | #4

   Haha, ik dacht dat is wel duidelijk, staat op de voorpagina ;)
   Nog even wennen dus.

   Wat betreft die vrouw denk ik wel dat ze nog meer gasten krijgt. Ze vind ons echt geweldig. Haar compagnon o.i.d. was het er niet mee eens en heeft ontslag hiervoor genomen hoorde ik. Dus nu is ze blij dat wij er tevreden over zijn.

   Kleermakerszit heb ik geen problemen mee, zo zit ik nu ook achter de computer. De meesten kunnen dat blijkbaar niet :? Die gaan telkens verzitten omdat ze het niet volhouden haha

 3. Bregje
  15 augustus 2009 op 02:06 | #5

  Hey Timmie,

  Fijn dat je goed bent aangekomen!
  Wat een aardige mevrouw, kei een heel appartement kopen voor jullie.. Netjes!
  Rust maar goed uit vannacht (kweet ff niet of dat voor jou al geweest is of nog moet komen *-)) en veel plezier met stappen enzo!

  X Bregje

  • Tim
   15 augustus 2009 op 12:49 | #6

   Ik lag toen al op een oor (tijd staat rechtsboven in de hoek van deze site). Nu lig jij te slapen waarschijnlijk, want bij jullie het nu 5:50 volgens m’n horloge ;)
   Maar vanavond lig ik dan nog niet te pitten. We gaan dan naar Club Volume hier in Seoul :D.

 4. Bas
  16 augustus 2009 op 23:52 | #7

  Jaaaa zeker! Klinkt tot nog toe zeker relaxed. Neem aan de je je daar wel gaat vermaken. En hoe voelt het om groter te zijn dan gemiddeld? :p

  • 17 augustus 2009 op 09:34 | #8

   Die grote Nederlanders zijn ze hier niet gewend, we hebben hier veel bekijks in ieder geval ;)

:wink: :-| :-x :twisted: :) 8-O :( :roll: :-P :oops: :-o :mrgreen: :lol: :idea: :-D :evil: :cry: 8) :arrow: :-? :?: :!: