생일축하해

3 september 2009 Reageer Ga naar reacties

Dag allemaal!

Allereerst bedankt voor jullie felicitaties! Ik heb ongetwijfeld nog leuke smsjes gekregen maar die kan ik hier niet ontvangen :p. 22 was in ieder geval m’n kortste levensjaar tot nu toe, 7 uur korter dan de rest.

Ook was het m’n eerste verjaardag in een Tempel. De dag ervoor zijn we naar een grote boedha tempel gegaan. Daar zouden we dan de nacht doorbrengen tussen de monniken. Na de avond ceremonie en de yoga moesten we al om 9:30 naar bed. Niet erg verwonderlijk, want op m’n verjaardag werden we er al om 4 uur weer uit gehaald. Iedereen was m’n verjaardag vergeten ’s ochtends :(. Maar dat kan ik ze niet kwalijk nemen, want ik was het zelf ook vergeten haha. Na de ochtendceremonie moesten we 108 keer buigen voor het een of ander voordat we gingen ontbijten. Nou serieus, die rijst komt me nu echt de neus uit! Maar goed, je moet toch wat eten.

Ter compensatie zijn we gisteravond met een paar man lekkere steak en spareribs gaan eten in een amerikaanse toko hier. HEERLIJK!

Gisteravond nog naar club MASS geweest. Staat ergens in de top van werelds beste clubben. Morgen staat nog de gedemilirariseerde zone op het programma. Dit is de grens tussen Noord en Zuid Korea. Ons leuke koreaantje moet dan thuisblijven want die zijn daar niet welkom. Dit lijkt me echt indrukwekkend. 2 legers aan beide zijden opgesteld en 100 meter niemandsland er tussen. Ben benieuwd…

Diegene die zin hebben om een eenvoudig pilsje te komen drinken voor m’n verjaardag zijn a.s. zondag welkom. En de 18e houdt ik m’n afscheidsfeestje voor m’n stage.

Groeten!

Tim

 1. Bas
  3 september 2009 op 16:29 | #1

  Haha, die ying-yang foto is ut um helemaal. Net echt :p. Wel enigszins frappant dat je al een foto van de demilitariseerde zone hebt als je er morgen pas heen gaat magoed. Ik zal dur zondag zijn. Zet um wel vast op de agenda. Have phun de laatste dagen daar. Laterz

  • 4 september 2009 op 00:06 | #2

   We kwamen er toevallig langs toen we bij LG op bezoek waren, morgen gaat echt vet worden. Er is iemand hier geweest om uitleg te geven enzo. Wat we wel en niet aan mogen trekken e.d., paspoorten mee enzo en de Noord-Koreanen niet voor de gek houden. (Dat was aan mij gericht omdat ik dat deed bij de doane :p)

 2. fvinnzsell
  3 september 2009 op 20:25 | #3

  heej Timmie,

  Van harte gefeliciteerd. Sorry dat ik je verjaardag vergeten ben, gebeurt me normaal niet zo gauw! zal wel komen met het gekut in tijdverschil ;) wanneer kom je eigenlijk precies terug? ik zal zondag van de partij zijn.

  Moest net nog aan je denken, zit weer op de uni, en in mijn klas stikt het van de chineesjes koreanen en weet ik veel wat voor soort spleetogen het allemaal zijn. Hebben ze daaro ook allemaal zo’n platte neus?? viel me vandaag pas op dat het allemaal flatnose-jes zijn.

  gr fvinnzs

  • 4 september 2009 op 00:11 | #4

   Hey kerel, wat een kutsmoes :p

   Zaterdagavond ben ik weer thuis. 20:15 in ehv.

   Die platte neus zijn ze echt niet over te spreken. Hun hele gezicht is plat, ogen ver naar buiten en kleine neus. Schoonheidsideaal is veel profiel in je gezicht.
   Plastische chirurgie is hier ook vrij normaal. Ons koreaantje heeft een paar vriendinnen die dat ook al hebben gedaan.

   Tot zaterdag!

 3. Bregje
  3 september 2009 op 20:34 | #5

  Timmeah!
  Sund dat ze je verjaardag daar allemaal vergeten zijn, maar opzich is dat ook wel een beetje te begrijpen als je om 4u op moet *-)
  Zondag kan ik er helaas niet bij zijn, moet eerst werken en daarna rappido naar Nijmegen.
  De 18e ben ik er wel :D

  Have fun nog daar, en tot snel!
  X

  • 4 september 2009 op 00:12 | #6

   Heyhey,

   Heb wel nog een taart gekregen en een feestmuts. :p
   Jij nog veel plezier in Nijmegen!

 4. Piejtje
  3 september 2009 op 22:55 | #7

  Piejtje weet nog niet of ie er zondag is. Vrijdagavond de 18e moet wel lukken. Moet je wel beloven dat je om 00.00 een liedje voor me gaat zingen…

 5. fvinnzsell
  5 september 2009 op 02:33 | #8

  mmm… kom er net achter dat ik 18sept een 25jarig huwelijkfeest van mijn tante en oom heb :O

  dat word lastig te combineren vrees ik, misschien dat ik na hun feest nog even kan komen

  x

:wink: :-| :-x :twisted: :) 8-O :( :roll: :-P :oops: :-o :mrgreen: :lol: :idea: :-D :evil: :cry: 8) :arrow: :-? :?: :!: