Jeju-island

30 augustus 2009 Reageer Ga naar reacties

Ik zal nog even een korte samenvatting geven van al het moois op Jeju-island. De dag dat we aan kwamen zijn we ’s avonds nog naar een mooie waterval gelopen. Volgens zijn we nog naar een bar gegaan. Daar bleek weer hoe beleefd die Koreanen kunnen zijn. We spraken daar met een koreaan die bij Heineken werkte. En natuurlijk vulden we telkens braaf zijn bier bij. Maar later op de avond belde hij naar een ondergeschikte die beter engels sprak. En die gaf aan ons door dat die kerel eigenlijk naar huis wilde want hij moest om 6 uur weer op. Maar zulke dingen durven ze daar zelf dus niet te zeggen. haha

De volgende dag was een dagje vrij. Deze hebben we erg nuttig besteed op het strand. Beetje jetski gevaren enzo. En ’s avonds hebben we pizza laten komen op het strand. 6 pizza’s voor 6 personen bleek net iets te veel. Later bleek dat het 6-persoons pizza’s waren dus we hebben het nog best goed gedaan.

Ook hebben we op het eiland nog lava-tubes bekeken. Dit zijn grotten ontstaan door lava. Toen we daar uit kwamen zaten we midden in een tropische regenbui. Iedereen was dus echt zeiknat toen ze in de bus 50 meter verder zaten. De hike op een vulkanische krater is toen afgelast maar ze hebben een boot geregeld waarmee we er toen omheen zijn gevaren. Alleen door de regen kon je er nog niet veel van zien :)

De tweede vrije dag wilden we scooters huren. Deze waren echter overal in de stad al weg, dus toen wilden we met 3 man een auto huren. Een vriendelijke supermarktmedewerker heeft toen alle verhuurbedrijven uit de stad gebeld, maar nergens meer een auto vrij. Dus wij naar het vliegveld in een nog grotere stad. Alle auto’s kosten 50.000 – 100.000 om te huren voor 24 uur. Maar 1 bedrijf had er alleen nog 1 van 250.000, een dikke equus. Nou, dan doe die maar! Daar doen wij als multimilionairs niet moeilijk over.

Maar helaas, wij bleken buitenlanders en dat bleek niet mogelijk :s. Dat was echt balen, want hoe vet zou dat zijn geweest!

Toen zijn we weer richting strand vertrokken. Toen we een stuk gingen wandelen kwamen we in een baai uit met een klein zandstrand. Er was een prachtige waterval en er was nergens een mens te bekennen. Dit was echt mooi. Dus toen hebben we daar nog wat foto’s gemaakt van de waterval en in zee gezwommen.

De foto’s zijn het makkelijkst te bekijken als je klikt op “bekijk met piclens”

Groeten!

 1. Bas
  30 augustus 2009 op 19:57 | #1

  Jij zag jezelf wel in die Hyundai Equus rijden :p Is dat daar zo’n beetje hetzelfde als hier een limo of wat? Anywayz ik weet niet precies hoe lang je nog moet. Weet wel dat het voor mij morgen weer gaat beginnen. Bah bah. Aan de andere kant ook bijna 3 maanden thuis gezeten dus het is wel goed geweest. Fijne tijd nog daar.

  ps: jaaajaaaa de eerste die reageert!

 2. fvinnzsell
  30 augustus 2009 op 22:40 | #2

  goed bezig tim, ziet er allemaal goed uit!!

  gedraag je nog he:) dan doen wij dat ook

  x

 3. Pap
  31 augustus 2009 op 02:43 | #3

  Hoi Tim,

  Het ziet er allemaal erg indrukwekkend uit, of het nu de techniek, of de omgeving is, jullie weten de plekken wel te vinden.
  Ik zou zeggen veel plezier nog tijdens deze studiereis, en oh ja, zo te zien gaat het wel met je enkel.

  Groeten, Pap ps. doe Rene ook de groeten van ons.

 4. Piejtje
  31 augustus 2009 op 23:11 | #4

  Woensdag kwam je terug had ik vernomen?

 5. Piejtje
  2 september 2009 op 16:57 | #5

  Timmie Proficiat!!

 6. geeltjes
  2 september 2009 op 17:08 | #6

  Proficiat Tim,
  namens de GEELTJES een heel bijzondere verjaardag vandaag!

:wink: :-| :-x :twisted: :) 8-O :( :roll: :-P :oops: :-o :mrgreen: :lol: :idea: :-D :evil: :cry: 8) :arrow: :-? :?: :!: